Kedves Vendégeink!

Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat.  Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve,  kérjük,  forduljanak a házigazdához .A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének,tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak  minden olyan tevékenységtől, amelyet saját  otthonukban sem tennének.

Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás e-mailben, levélben, telefonon történik, ahol nincs lehetőség a házirend teljes tartalmának megjelenítésére, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be az alábbi pontokat!

A szállásfoglalás 30 % foglaló befizetésével történik.
Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

Általános lemondás: a megérkezés előtti harmadik napig díjmentes, az érkezés előtti napon az első éjszaka szállásdíját kell megtéríteni.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

Mivel a vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 14.00 és 18.00 (max. 21.00) óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat.

Fizetés:

A szállásdíj  fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

Az udvar és az épület zárása:

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak!

Dohányzás:

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás ( terasz, szalonnasütő). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.

Terasz:

Kérjük Önöket,hogy a faborítású teraszra vizes, sáros cipővel ne lépjenek fel!Ilyen esetben kérjük a a lépcsőnél levenni a piszkos lábbelit és papucsban vagy mezítláb továbbmenni a bejárati ajtóig. Köszönjük a megértést!

Takarítás:

A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át.  7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal ágyhuzat-csere. Az ettől eltérő igényeknek természetesen eleget teszünk, felár ellenében.

Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt az udvar végén található nagy szemeteskukába, amelyet a vendégház dolgozói figyelnek, és szükség esetén elvisznek!

Étkezés:

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik .  A  vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre indukciós főzőlap (megfelelő edényekkel), sütésre villanysütő, mosogatásra mosogatógép áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek fémet tartalmazó tárgyat.  Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék.

Tűzrakás-bográcsozás:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen (szalonnasütő kerti szett) a kijelölt tűzifából, szélcsendben lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

Egyéb:

A szomszédok nyugalmának biztosítása végett, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Copyright © Colonial Websites 2016